De SPROOTHIE FIETS

de SPROOTHIE FIETS

Onze SPROOTHIE FIETS is de perfecte combinatie van vitaliteit, plezier en beweging, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven en evenementen die op zoek zijn naar iets unieks en onderscheidends.

Met deze fiets kunt u uw werknemers, gasten of klanten voorzien van heerlijke, vers gemaakte smoothies, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een beetje lichaamsbeweging. Het is de perfecte manier om uw evenement of bedrijfsbijeenkomst een gezonde en verfrissende touch te geven.

Onze fiets is niet alleen leuk en interactief, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. De SPROOTHIE FIETS wordt aangedreven door de trapbewegingen van de gebruiker, wat betekent dat er geen elektriciteit of brandstof nodig is om hem te laten werken. Dit maakt het niet alleen beter voor het milieu, maar ook een geweldige manier om gezond en actief te blijven.

Of u nu op zoek bent naar een unieke manier om uw bedrijf te promoten, uw evenement te verbeteren, of gewoon iets leuks wilt doen dat mensen zich zullen herinneren, de SPROOTHIE FIETS is de juiste keuze.

Mogelijkheden
Bij ons kun je de fiets huren per stuk of per dag. Flexibel inzetbaar voor verschillende gelegenheden, van een lunch tot een meerdaags evenement.