DNA Talent Card ©

Welkom in de toekomst van persoonlijke ontwikkeling én succesvol teamwork! Met de DNA Talent Card heb je namelijk niet alleen inzicht in je eigen talenten en potentieel, maar ook in die van je teamleden. Dit maakt de DNA Talent Card dé sleutel tot een effectieve en succesvolle samenwerking.

Stel je voor dat je al je talenten en competenties altijd bij je hebt, waar je ook gaat. Geen gedoe meer met losse notities en onsamenhangende gedachten, maar alles netjes opgeslagen op één overzichtelijke kaart: de DNA Talent Card. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een nieuwe baan of betere resultaten in je teamprojecten; de DNA Talent Card is dé oplossing.

Dankzij ons systeem kun je jouw talenten en competenties gestructureerd in kaart brengen. Zo weet je altijd waar je staat en wat je nog kunt ontwikkelen. En het mooiste van alles? Wat een gemak, je hebt alles wat je nodig hebt gewoon in je broekzak!

Of je nu een ambitieuze professional bent, een gedreven student of een teamleider die het beste uit zijn of haar team wil halen; de DNA Talent Card is de sleutel tot jouw succes én dat van je team. Leg de talentkaarten op tafel en ontdek wat iedereen te bieden heeft. Zo werk je samen aan een succesvol project en haal je het maximale uit je team.

Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling én effectief teamwork met de DNA Talent Card en behaal samen successen waar je trots op kunt zijn!

Ellen: De DNA talentkaart geeft een heel mooi beeld van jezelf. Wat de DNA talentkaart en gesprek anders (en wat mij betreft beter) maakt dan andere persoonlijke analyses is de aandacht voor je potentieel. Het heeft mij echt geholpen te focussen op waar mijn talent ligt en waar ik dus ook energie van krijg. Dat is natuurlijk extra waardevol om je mee bezig te houden! Uiteraard alles in combinatie met het duidelijke en fijne gesprek met Ron!”

Yvonne: “Kortgeleden heb ik de mogelijkheid gekregen om een talentscan te doen. Na het invullen van de vragenlijst heb ik een uitgebreid gesprek met Ron gehad waarin de analyse is besproken. De analyse bracht veel herkenning en bevestiging, maar het heeft mij ook nieuwe inzichten gegeven. In het gesprek heeft Ron mij geholpen bij het concreet maken van deze inzichten. Wat heb ik in huis? Waar ligt mijn potentieel? En hoe kan ik dit potentieel aanspreken? Ik kwam vol energie uit het gesprek en ik heb nadien mooie stappen gemaakt. Als kers op de taart ontving ik ook mijn talent card waarop in één oogopslag te zien is wat mijn talenten zijn. Handig voor mijzelf om erbij te pakken als er bijvoorbeeld een nieuwe taak wordt aangeboden om goed na te gaan of deze taak ook echt bij mij(n talenten) past. Maar ook ontzettend leuk om mee te nemen naar een gesprek met anderen”.