De Spruit-Academie

De SPRUIT academie heeft als doel vitaliteit te verbeteren en de flow op de werkvloer te bevorderen, essentieel voor een gezonde professionele omgeving. Met programma’s die een holistische benadering bieden, streeft de academie ernaar zowel persoonlijke ontwikkeling als professioneel succes te stimuleren, met een focus op het realiseren van duurzame impact en het ontsluiten van het volledige potentieel van individuen.

Training: ALTIJD FLOWCUS

1 daagse training gericht op FOCUS en beFLOWgen werken

In deze training gericht op kenniswerkers, zullen we dieper ingaan op bewezen wetenschappelijke methoden om de concentratie te verhogen, zodat u efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen. We zullen hands-on technieken behandelen die zijn ontwikkeld op basis van solide onderzoek en die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse werkzaamheden ook privé.

We nodigen je uit om te ontdekken hoe je jouw:

*Energieniveau kunt verhogen.
*Concentratie kunt verbeteren.
*Efficiënter kunt werken.
*En je stressniveau kunt verlagen.

Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je (meer) in een staat van flow kunt komen, maar ontwikkel je ook creatief denkvermogen met geoptimaliseerde werkmethoden. Investering 699 euro per dagdeel.

Talentvol en beFLOWgen werken

Stel je voor dat je elke dag met passie en energie aan het werk gaat, volledig in je element en met een gevoel van vervulling. Dat is precies waar de masterclass talentvol en bevlogen werken op gericht is: het helpen van professionals om een stap te maken hun potentieel te ontdekken en om van hun werk een (nog groter) bron van voldoening te maken. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van activerende werkvormen, gekoppeld aan wetenschappelijke en valide modellen.

Wie bevlogen is en zijn talenten kent staat open voor nieuwe ideeën en begint elke dag met veel energie en levenslust. En dat is niet alleen fijn voor hem- of haarzelf, maar ook stimulerend voor alle directe collega’s en goed voor de organisatie.

Bevlogenheid staat synoniem voor een staat van veel mentale energie. Je zou kunnen zeggen dat het de tegenhanger is van burn-out, waarbij sprake is van weinig mentale energie. Niet voor niets zijn bevlogen medewerkers de sleutel tot florerende organisaties. Medewerkers die zich bevlogen voelen en hun talenten kunnen inzetten zijn energiek en zetten die extra stappen.
Training één dagdeel. Investering 699 euro.

Mijn Leefstijl Training (4 dagdelen)

Wat is eigenlijk een gezonde leefstijl? En hoe ver staan we daar in de praktijk nog van af?

Fysieke energie lijkt vanzelfsprekend voor topsporters, boeren, en beroepen met zware arbeid. Voor de meeste beroepen speelt ons fysiek een mindere rol van betekenis meer als je kijkt naar de werkzaamheden die we uitvoeren.

Toch is ‘fysieke energie de fundamentele bron van brandstof’. Het bepaalt niet alleen je alertheid, hoeveelheid energie maar ook het vermogen om emoties onder controle te houden, creatief te denken, geconcentreerd te blijven en ons in te blijven zetten voor een doel.

Deze training helpt om meer energie te krijgen en (nog) meer uit jezelf te halen. Ontdek hoe kleine veranderingen in je dagelijkse gewoonten kunnen leiden tot grote verbeteringen in je fysieke en mentale welzijn. Investering 699 euro per dagdeel.

De volgende onderdelen komen tijdens deze module aan bod:

* Hoe creëer je gezonde (positieve) gewoontes?
* Welke Inspanning & Ontspanning past bij mij?
* Hoe kan ik het stressniveau beïnvloeden?
* Wat is gezonde voeding & ritme (vasten)
* Wat is kwalitatief goed slapen & waken?
* Welk effect heeft Inademen & uitademen op mijn energie?


Jouw talent profiel in 1 dag