Professionals

Ron Spruit
Ron Spruit
Ron Spruit is Vitaloog® , expert op het gebied van vitaliteit. Ron gelooft erin dat iedereen zijn of haar volle potentieel moet kunnen bereiken en dat gezondheid en energie de sleutels zijn om dit te realiseren.
Van nature (talent) is Ron een creatieve en energieke persoonlijkheid, die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Ondernemend en ziet dagelijks in de praktijk hoe belangrijk het is om te investeren in de eigen gezondheid en vitaliteit.
Zijn motto ” En wat als het wel lukt” is een perfecte weerspiegeling van zijn overtuiging en visie op het leven.

Ron Spruit Vitaloog®

Paul de Koning
Paul de Koning
Bezig zijn met wat medewerkers en organisaties nodig hebben om hun vitaliteit te vergroten en hiermee te komen tot (persoonlijke) groei, ontwikkeling en betere resultaten is wat Paul drijft en wat zorgt voor enthousiasme.

Waar drijfveren, wensen en talenten van individuele medewerkers samenvallen met de organisatiedoelstellingen en functie-eisen, komen mensen tot bloei en is dit een voedingsbodem voor het ontstaan van vitale organisaties met vitale, bevlogen medewerkers.

Paul de Koning
Vitaliteits- en HR Expert, De Vitaalmakers

Mies Teeuwen

 

Ik doe mijn werk met passie en plezier! Vanuit mijn ervaring als HR professional en Vitaloog® speel ik in op de behoefte van de klant en lever ik hoge kwaliteit, in alles wat ik aanpak. Ik breng verbinding en energie en daag mens en organisatie uit in beweging te komen om tot mooie resultaten te komen.

Ik maak zaken niet moeilijker dan ze zijn en werk slim, direct en praktisch. Ik bekijk uw vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken. De adviezen zijn helder geformuleerd en zorgvuldig onderbouwd en bovendien makkelijk toepasbaar.

Behoefte aan operationeel, tactisch of strategisch (organisatie-)advies? Ik kom graag met je in contact om direct samen aan de slag te gaan!

Mies Teeuwen
Vitaloog® & HR professional
Snugger advies training & coaching