Talent analyse

Talent analyse

Helemaal in je ELEMENT door te werken met je TALENT!

Bij onze Talentenanalyse onthullen we het diepgaande inzicht in jouw 22 drijfveren en de aanwezigheid van maar liefst 44 talenten. Bovendien tonen we je welke competenties je kunt ontwikkelen, wat je energie oplevert en welke energie aan je wordt onttrokken, met behulp van onze uitgebreide methode die meer dan 50 competenties omvat.

Er ontstaat een objectieve persoonlijkheidsanalyse waarin jouw voorkeuren, talenten en drijfveren inzichtelijk worden gemaakt.

Naast deze analyse bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van:

* Capaciteitenanalyse op MBO-HBO/WO niveau: ontdek jouw ware potentieel en kom erachter welke vaardigheden jou onderscheiden op jouw specifieke niveau.

* 90 graden tot 360 graden feedbackanalyse: laat anderen jouw unieke talenten en capaciteiten erkennen en benutten.

En waar kun je deze waardevolle kennis allemaal toepassen?

*Voor jouw persoonlijke ontwikkeling: maximaliseer jouw groei en voldoening op een pad dat in harmonie is met jouw talenten en drijfveren.

*Voor teamontwikkeling: bouw een team dat floreert op basis van complementaire talenten en drijfveren.

*Voor recruitment: trek de juiste mensen aan die perfect passen bij jouw organisatie door te kijken naar hun talenten en drijfveren.

*Voor ontwikkelingsassessments: identificeer de sterke punten van individuen en creëer gerichte ontwikkelingsplannen om hun potentieel te verwezenlijken.

*Voor mobiliteit: ontdek welke nieuwe rollen en functies het beste bij jou passen en vergroot jouw carrièremogelijkheden.

*Voor potentieelanalyse: onthul (verborgen) talenten

*Voor re-integratie: help mensen hun weg terug te vinden en nieuwe kansen te benutten na een periode van afwezigheid.

*Voor opleidingskeuzes en loopbaanontwikkeling: maak weloverwogen beslissingen over jouw opleiding en carrière pad.

Teamanalyse

Alleen ga je sneller, samen kom je VERDER!

Met de teamanalyse is het mogelijk om individuele rapportages van teamleden te combineren om een teamanalyse te maken. Deze analyse kan worden gebruikt bij het samenstellen van nieuwe teams of het opsporen van eventuele knelpunten en kansen in bestaande teams of in het samenstellen van tijdelijke projectteams.

De Teamanalyse biedt een krachtig middel om elkaars talenten te ontdekken en te benutten voor gezamenlijke uitdagingen. Diversiteit in talenten is niet het belangrijkste, maar het optimaal inzetten van beschikbare talenten wel. Het is essentieel om de juiste talenten te benutten voor succes als team, die kunnen variëren per bedrijf en werkzaamheden. Samenwerking is de sleutel tot succes, en door de teamanalyse te gebruiken kan het team groeien en inspireren in zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.